Marianne är sekreterare i Stadsbrudskåren. Hon är diplomerad informatör från Berghs School of Communication och är idag egenföretagare inom PR och kommunikation, och planerar och genomför uppdrag för företag, organisationer och personer. Genom åren har hon arbetat med uppdragsgivare inom en rad olika branscher med olika målgrupper och olika förutsättningar, och har bland annat många års erfarenhet från PR-arbete i företag i medie- och underhållningsbranschen, exempelvis som PR-chef på TV3/ZTV/Viasat och presschef på Disneys filmbolag Buena Vista. Sedan 2003 driver hon Taste PR.

Hon arbetar med strategisk rådgivning, krishantering, massmediekontakter riks och lokalt, sociala medier, word of mouth-PR, person-PR, marknadsföring samt projektledning av evenemang som intervjudagar, presskonferenser, pressresor (i Sverige, Skandinavien och internationellt), galor, seminarier och andra företagsevenemang.

1995 utsågs Marianne till ”Publicist of the Year” av Disneys filmbolag Buena Vista International och 2008 tilldelades Taste PR Filmpublicisternas pris ”PR-tuppen”. Många beskriver hennes som en person som ger energi, är framsynt, spontan, verbalt begåvad och klarar snabba förändringar.