Eva Rohde har ett förflutet i Stockholms restaurang- och nattklubbsliv som värdinna och eventansvarig på klassiska etablissemang som Bacchi Wapen, Bolaget, Måndagsklubben och Cecil där hon var ansvarig för gästhantering och och projektledning av fester, modevisningar och andra event.

Eva arbetade i många år på Lill-Babs Management som Lill-Babs manager och ansvarade för bokningar, kontrakt, PR och ekonomi. Samtidigt drev hon talarförmedlingen Flertal med dryga trettiotalet talare knutna till sig som Ulf Adelsohn, Lill-Babs, Hans Fahlén, Kristin Kaspersen, Renée Nyberg och Ulf ”Lill-Pröjsarn” Nilsson.

Mellan 2006-2012 drev Eva Pensionat Granparken i Norrtälje, ett hotell från förra sekelskiftet med 17 rum restaurang, bar och konferens. Under helgerna anordnades kurser i yoga och målning tillsammans med goda måltider. Sommarrestaurangen bjöd på fantastiska artister under äppelträden – bland andra Lill-Babs, Pugh Rogefeldt, Louise Hoffsten och Mats Ronander  – och en scen för unga nya artister från Roslagen.