Operasångerskan Caroline Gentele är kulturentreprenör och sprider opera och klassisk musik till alla överallt med sin operagrupp DivineOpera sedan 2007. Caroline har genom åren sjungit och skådespelat på teatrar som Confidencen, Drottningholms Slottsteater, Folkoperan, Kungliga Operan, Stadsteatern och Dramaten. Hon har uppträtt på konsertscener hemma i Sverige, i våra skandinaviska grannländer, ute i Europa, i Kina, i Indien och i USA. Hon har även producerat och regisserat opera- och operettföreställningar på Riksteatern och vid operautbildningen på Operastudio 67/Kulturama.

Tillsammans med sina kollegor i DivineOpera har Caroline producerat divertissementen och underhållit de prominenta gästerna samt tv-publiken på Nobelfesten 2013. Caroline har tilldelats ett flertal stipendier för sitt arbete bland annat från Anders Walls Stiftelse och Kjerstin Dellerts Stipendiefond.

Caroline är hängiven sin konstform och har genom åren engagerat sig i att med musikens kraft hjälpa till med olika välgörenhetsprojekt till förmån för utsatta och behövande kvinnor och barn. Hon är mycket familjekär och har även ett stort behov av att vara i naturen, i vilken hon tar sig ut med löparskorna ett par gånger i veckan!