Gör en donation

Göra en donation till Stadsbrudskåren.

Läs mer här

Stadsbrudskårens auktion till förmån för Barn till ensamma mammor i Stockholm

20 oktober, 2015

Vi är omåttligt stolta och förtjusta över att som vårt stora event i år kunna presentera Auktionen till förmån för ”Barn till ensamma mammor i Stockholm” i samarbete med Stockholms Auktionsverk/Lauritz.com.

Vår auktion drar igång tisdagen den 3 november. Nytt för i år är att det är en ”onlineauktion” och alltså enbart sker på nätet.

Auktionsutropen läggs ut på auktionsverket.se den 3 november och då startar också budgivningen. Sedan kan du buda i sju dagar och själva auktionen går av stapeln – på nätet – tisdagen den 10 november.

I år satsar vi på utrop på upplevelser – och kan auktionera ut en hel uppsjö fantastiska äventyr: Bli firad av Lill-Babs, Lär dig kroppsspråk med Lill Lindfors, Prova vin med Carl-Jan, Alexandra och Kerstin Sandels, Unik konstvisning med Lena Adelsohn Liljeroth, Anitha Bondestam och Eva Swartz Grimaldi och få Confidencen visad för dig av Kjerstin Dellert och Ettan Bratt. Och tro inte att det räcker med detta – vi har åtta underbara upplevelser till att auktionera ut. Mer information om alla utropen kommer snart.

Vill du veta mer om ändamålet? Barn till ensamma mammor har funnits sedan 2007 och är en av Fryshusets sociala verksamheter. Verksamheten är ett komplement till de resurser som finns i samhället och arbetar både med konkret stöd och med att sätta guldkant på medlemmarnas vardag. Barn till ensamma mammor har över 2 500 barn som medlemmar. Det är 2 500 av totalt närmare 250 000 barn som lever i ekonomisk utsatthet i Sverige. Barn som deltar i Barn till ensamma mammors verksamhet får ett betydande och viktigt stöd.

Donera via Stadsbrudskårens hemsida: Om du inte kan eller vill stödja ”Barn till ensamma mammor i Stockholm” via auktionen är du hjärtligt välkommen att klicka in dig här och donera en summa.

Stort tack!

Stadsbrudskåren
Marianne Djudic, Gunilla Pontén, Lill Lindfors, Lena Adelsohn Liljeroth, Ettan Bratt, Marianne Bernadotte, Eva Swartz Grimaldi, Yvonne Sörensen, Kerstin Sandels, Meg Westergren, Anna C Belfrage, Cissi Elwin, Alexandra Charles, Susanna Popova, Christina Schollin, Kjerstin Dellert, Eva Rohde, Anitha Bondestam, Barbro Svensson, Meg Tivéus, Babben Larsson, Pia Johansson & Angelica ”albert” Albertsson