Gör en donation

Göra en donation till Stadsbrudskåren.

Läs mer här

Tack för bidragen till vår julkampanj!

26 december, 2021

Era generösa bidrag till Stadsbrudskårens julkampanj 2021 innebär att vi i år fått in över 100 000 kronor!

Stadsbrudskåren tackar er alla och vill gärna påminna om att våra bidrag alltid går till behövande kvinnor och barn i Storstockholm. I år hade vi stort stöd av Royal Park Hotel vid Hagaparken, som generöst öppnade sina dörrar för oss. Det blev en trevlig kväll med uppträdande av Stadsbrud #17, Caroline Gentele och ett fint lotteri där många bidragit med vinster.

Genom Royal Park fick vi också möjlighet att vara del i en auktion på Tradera, och även få vinst från egna utauktionerade poster där Lill Lindfors, Nanne Grönvall, Camilla Thulin, Alexandra Charles, Caroline Gentele och Ettan Bratt bidrog.

I år stödjer vi Frälsningsarmén och Anna-Lena Hjerpe, som från och med nu arbetar med en ny kår, 393, på Södermalm i Stockholm.

Anna-Lena Hjerpe säger:
– Vi i kåren ska under året ordna läger för ensamma mammor med barn och hjälper också äldre ensamma kvinnor i Stockholm. Vi är mycket tacksamma för Stadsbrudskårens fina stöd!

Vill du fortsätta stödja oss i Stadsbrudskåren i vårt arbete, följ oss på Facebook, bjud in andra och swisha gärna en gåva till 123 430 23 45 så kan vi fortsätta hjälpa.

God Jul! Och stort tack för året som varit,
önskar Stadsbrudskåren genom ordförande Susanna Popova, Stadsbrud # 15