Gör en donation

Göra en donation till Stadsbrudskåren.

Läs mer här

Stadsbrudskårens höstauktion 2016 – LEGENDARER PÅ SCEN

5 november, 2016

Unikt tillfälle att möta två legendarer! Bjud med max 40 vänner på ett glas vin och lite italienska delikatesser på Bianchi café på Norrlandsgatan där värdinnan Eva Swartz Grimaldi tar emot. De två färgstarka primadonnorna Meg Westergren och Gunilla Pontén intervjuas av Cissi Elwin.

Meg Westergren började som mannekäng, men som dotter till Sveriges två största skådespelare, Inga Tidblad och Håkan Westergren, lockade teatern och hon kom att leva ett helt liv på tiljorna, men också i film och på tv. Under 50 och 60-talet var hon gift med Operakällarens skapare och en av Sveriges mest kända krögare Tore Wretman. Meg Westergren känner alla, har jobbat med alla och har ett hav av spännande historier att ösa ur.

Gunilla Pontén är rebellen som skapade tonårsmodet i Sverige, gjorde succéskandal på slottet i djärv och okonventionell balklänning. Hon har med framgång drivit sitt eget klädmärke, designat för Emilio Pucci i Italien och ordnat både mode och konstutställningar. Gunilla har levt ett spännande liv och har fyra barn med fyra olika män. Så tycker hon också att kärleken är det som håller henne ung.
Klicka HÄR>>

Om Stadsbrudskårens höstauktion
Stadsbrudskårens höstauktion sker i samarbete med Metropol Auktioner. Ropa in lyxig spadag, häftig visning på Thielska, ljuv privatyoga, unika modetavlor eller middag med mingel på Idrottsgalan. Vi har 21 fantastiska utrop att välja mellan  – här>> kan du läsa mer om utropen. Klubbauktion och budgivning sker i salen på Sveavägen 116, måndag den 14 november 2016. Om du vill lägga ett skriftligt bud ska det ha inkommit till Metropol Auktioner via mail till stadsbrud@metropol.se senast klockan 16.00 den 14 november. Tack för att du bidrar!

Alla intäkter från auktionen går oavkortat till Ensamkommandes förbunds Stockholmssatsning på en lokal tjejgrupp, under ledning av vice ordförande Gülfidan Kulbay. Eftersom det är en välgörenhetsauktion tillkommer ingen köparprovision.