Gör en donation

Göra en donation till Stadsbrudskåren.

Läs mer här

Royal Parks auktioner på Tradera till förmån Stadsbrudskåren

6 december, 2021

Inför årets jul arrangerar Royal Park Hotel vid Hagaparken utanför Stockholm ett antal insamlingar till förmån för Stadsbrudskåren.

Nu går startskottet för en auktion på Tradera där alla som vill hjälpa kan ropa hem bland annat flerfaldigt prisbelönade artisten Mange Schmidt, som kommer hem och lagar mat i ditt kök och en exklusiv Gör-om-mig med designern och Stadsbruden Camilla Thulin.

– Stadsbrudskåren finns och verkar i Stockholm precis som vi. En lokal förankring är viktigt för oss där man hjälps åt att gräva där man står. Det är alltid en härlig känsla att kunna göra skillnad vilket rimmar väl med vår egen verksamhet. Förtroendet för årets julinsamling känns glasklart att ge till Stadskårsbrudar med sin fina historik av att bidra där det verkligen behövs på ett tydligt sätt, säger Carl Palmlund, vd Royal Park Hotel, och fortsätter:

– Sen är det såklart roligt att utforska nya sätt att bidra på, som i år när vi får möjligheten att genom auktioner erbjuda unika upplevelser tillsammans med människor som står oss nära.

– Vi i Stadsbrudskåren vet att många behöver hjälp, och vår uppgift är att varje år stödja behövande kvinnor och barn i Storstockholm – så långt vi bara kan! I år tackar vi särskilt Royal Park Hotel som gjort Stadsbrudskåren till mottagare för sitt välgörenhetsarbete inför jul, berättar Susanna Popova, ordförande i Stadsbrudskåren.

Du kan bland annat buda på en otroligt exklusiv gör-om-mig med Camilla Thulin och hennes team, Lill Lillfors, Caroline Gentele eller Frej Larsson som kommer hem till dig och sjunger, Mange Schmidt som lagar mat i ditt kök, middag på Rival med Nanne Grönvall, vinprovning med Alexandra Charles & Carl Jan Grankvist för att sen dra vidare och se ”Rain Man” på Oscars, se ”Noice – rockmusikalen” och träffa Charlie Gustafsson och ensemblen samt Noice originalmedlem Peo Thyrén.

Det här var ett axplock! Här>> kan du läsa mer om utropen och buda – tack för att du bidrar!

Vill du inte buda så är alla bidrag – inget bidrag är för litet – välkomna!
Vårt Swish-nummer är 123 430 23 45.