Gör en donation

Göra en donation till Stadsbrudskåren.

Läs mer här

Välkommen till shoppingkväll till förmån för Stadsbrudskåren!

13 november, 2022

Varmt välkommen torsdag 17 november, kl 17:00-19:00 när inrednings- och möbelbutiken Oscar & Clothilde bjuder in till en shoppingkväll i butiken på Birger Jarlsgatan 27 i Stockholm i samarbete med Stadsbrudskåren.

Stadsbrud #21 Camilla Thulin är på plats med Stadsbrudsblusen hon designat där 500 kr av priset går direkt till Stadsbrudskåren. ⭐ Underbara operasångerskan Stadsbrud #17 Caroline Gentele uppträder och säljer sin signerade julskiva. ⭐ Du kan köpa Stadsbrud #25 Monika Ahlbergs hyllade kokbok Monikas jul signerad av Monika. ⭐ Stadsbrud #25 Babben Larsson är på plats och säljer och signerar sin rosade bok Barbro före Babben.

Alla intäkter går till Stadsbrudskåren plus att butiken också skänker en del av sina intäkter. Det bjuds dryck och tilltugg och 20% rabatt på stora delar av sortimentet.

⭐⭐⭐

Övriga Stadsbrudar på plats är Ettan Bratt – Stadsbrud #6, Yvonne Sörensen – Stadsbrud #9, Anna Belfrage – Stadsbrud #12, Eva Rohde – Stadsbrud #18 och Ulla Lundevall – Stadsbrud #7.

Ferrara Stadsbrudar 💃 1 399 kronor varav 500 kr går till Stadsbrudskåren
Specialdesignad blus av Stadsbrud #21 Camilla Thulin
En långärmad trikåskjorta med äkta pärlemorknappar vars design flirtar med 70-talet. Tyget har ett av Camilla Thulin specialdesignat diskret mönster föreställande Stadsbrudskårens logotyp. Materialet är en högklassig viskosjersey med en gnutta lycra som är tillverkad och tryckt i Europa. Finns i storlek 36 till 52. Ferrara har en kroppsnära passform, föredrar du en ledigare passform kan du klättra upp en storlek.

Barbro före Babben 🎁 250 kronor
Signerad av Babben Larsson, Stadsbrud #23
En personlig barndomsskildring av en vår tids största kvinnliga komiker om tiden innan hon blev Babben med hela svenska folket. En skildring av en tidig längtan efter scenen, kärleken till de älskade korna på gården, men även de minnen som gör mest ont.

Monikas jul 🎅 150 kronor
Signerad av Monika Ahlberg, Stadsbrud #25
Det här är en riktig smällkaramell där bilder, recept och formgivningen, alltihop, känns just så gnistrande juligt att man som läsare smälter ikapp med lackstången som stämplat sidorna fulla med användbara tips. Föredömligt enkla och inspirerande recept.
– Restaurangvärlden 5 av 5 –

A Divine Christmas 🎄 100 kronor
Signerad av Caroline Gentele, Stadsbrud #17
En underbar julskiva med Divine och Malmö Symfoniorkester som bjuder på det bästa ur den traditionella julrepertoaren. Bland musikstyckena som framförs finns bland annat ”O helga natt”, ”Stilla natt” och två ”Ave Maria” (Caccini jämte Bach och Gounod), snyggt arrangerade och med en befriande avsaknad av julmossighet.