Gör en donation

Göra en donation till Stadsbrudskåren.

Läs mer här

Fantastisk opera och författarsamtal när Stadsbrudskåren höll uppskattad salong

Fantastisk opera och författarsamtal när Stadsbrudskåren höll uppskattad salong

Många ville vara med på Stadsbrudskårens salong i veckan där att göra nytta och bidra till utsatta kvinnor med barn i Stockholm kombinerades med magisk operasång av Caroline Gentele och berörande och gripande författarsamtal med Atefeh Sebdani modererat av Stadbrudskårens värdinna Joséphine Edwall Björklund. Det blev en varm unik kväll och gästerna gick hem berörda och mycket nöjda.

”Min första kväll som gäst i ett arrangemang av Stadsbrudskåren kommer gå till historien som en av mina finaste stunder. En klassisk salong som i Joséphines Björklund Edwalls varma, entusiastiska och engagerade famn bjöd på inkluderande stödjande medmänsklighet på så många berörande vis. Dels för att vi fick ta del av Caroline Genteles fascinerande operaröst samt Atefeh Sebdanis gripande berättelse och bok om sin kamp mot den sekt vilken kidnappade henne som barn. Dels för att kvällens medel går till kårens viktiga arbete för utsatta kvinnor med barn i Stockholm och verkligen kommer att göra nytta. En salong som förenade konst, musik, litteratur och medmänsklighet där vi alla blommade ut till den bästa versionen av oss själva. Stort tack och hoppas på snart återseende, hälsar Margita Ingwall

”Tack för en mycket ovanlig och fin upplevelse. Väldigt varmt och nära med närvarande publik till vacker opera och ett gripande ämne med svåra frågor. Otroligt författarsamtal med starka och enastående Atefeh Sebdani modererat av proffsiga Joséphine Edwall Björklund som på ett enastående sätt kopplade ihop samtalet och sången med sin fransk kaldeiska farmor som kom från Persien via Berlin till Stockholm och blev operasångerska, tolk och mentor till många kvinnor. Fantastiskt att uppleva högsta klass opera på så nära avstånd, sången gick in i varenda cell! Starkt och mjukt på samma gång – precis som Stadsbrudarna.”
Lena Abrahamsson Lund

”Tack kära Stadsbrudskåren och Joséphine Edwall Björklund för en supertrevlig salong i intim och vacker hemmiljö. Så fint och gott ordnat. Vilka gäster och fantastisk agenda! Härliga Caroline Gentele med den fantastiska rösten – man ryser och blir tårögd. Och fina, kloka Atefeh, hennes historia får mig också att rysa men på motsatt sätt. Hon verkar så trygg i sig själv och hennes framförande var både proffsigt och medryckande! Tummen upp för denna salong, Hoppas på fler. Att dessutom biljettpriset oavkortat kommer att stötta utsatta kvinnor med barn i Stockholm känns extra fint.”
Astrid Gauffin

”Härlig kväll med Stadsbrudskåren hemma hos Joséphine Edwall Björklund. Samtal mellan Joséphine och Atefeh Sebdani om en uppväxt vi inte kan förstå. Köpte hennes bok och kommer läsa med stort intresse. Dessutom operasång av Caroline Gentele. Lägg till god mat och dryck så har ni en bra och intressant kväll. Tack Stadsbrudskåren. ❤️ Välgörenhet när den är som bäst!”
Susanna Bervå

Read more